Egytengelyű georács

Makromolekuláris, extrudált, kevésbé erős vegyi jelleggel rendelkező, hosszanti rugalmasságú termék. Szerkezetére jellemzőek a teljes területen eloszló, azonos méretű ovális nyílások. Nagyon erős a rugalmasság irányában. A szerkezet ideális kötést tesz lehetővé. Erős rugalmasságú (≥ 150 MPa).

Alkalmas sokféle talajra, funkcióiban megelőzi a nem-rugalmas geo-szintetikus hálót. Ideális rugalmas anyag.

  1. Erős szerkezetű anyag, amely alkalmas autópályák, utak, vasutak és kifutópályák erősítésére. Erősíti az útalapot, javítja a súlyeloszlást, növeli az útalap a stabilitását, terhelhetőségét és használhatóságának időtartamát. Megakadályozza az útalap anyagának „szétfolyását”, deformálódását, törését. Sokkal nagyobb terhelhetőséget tesz lehetővé. Alkalmas sokféle talajhoz, munkát és építési időt takarít meg. Egyszerű és gyors.
  2. Alkalmas tengerparti és folyó menti, földből készült vízzáró falak megerősítésére. Növeli a fal terhelhetőségét. A terület felének borítása is növeli a használhatóság időtartamát, és csökkenti a fenntartási költségeket.
  3. Alkalmas folyó menti védőgátak és töltések megerősítésére. Ha rostéllyal együtt „kavicsketrecet” készítünk, az megakadályozza a gát aljának kimosódását, süllyedését. A „kavicsketrec” a víz által átjárható, késlelteti a hullámok negatív hatását, növeli a gátak és töltések élettartamát. A „kavicsketreccel” nagy mennyiségű anyagot, munkaerőt és építési időt takaríthatunk meg.

Alkalmas kertek, zöldségföldek, legelők, építési területek kerítéseként. Gyorsan és nehézségek nélkül felállítható és lebontható. Kellemes, tiszta megjelenésű.